Wijngeschenken


Bent u op zoek naar een give-away? of een relatiegeschenk of gewoon een mooi kado om een relatie of medewerker te feliciteren of te bedanken? Geschenkbox regelt dit graag voor u. In onze webshop hebben wij prachtige kado's, maar ook stellen wij geschenken samen. Neemt u even contact met ons op en wij doen u graag een voorstel.

Wij regelen alles?

Wilt u alle jarigen binnen uw bedrijf verwennen met een geschenk. Dan stuurt u gewoon het lijstje met de jarigen, wanneer ze jaren zijn en de adressen en wij verzorgen het hele jaar dat de jarigen een kado krijgen op hun verjaardag, zonder dat u daar nog iets voor hoeft te regelen.

Wilt u graag een geschenk aanbieden met uw logo of met een persoonlijk bericht. Wij regelen het snel en doen het graag.

Wij gaan voor kwaliteit

Bij Geschenkbox weten we dan uw medewerkers en relaties het beste verdienen en een geschenk tot de details goed verzorgd is. Als 10 jaar verzorgen wij geschenken en maatwerk voor bedrijven. Laat het maar aan ons over. U relaties en medewerkers zullen verrast zijn en de kwaliteit van uw bedrijf zal zichtbaar zijn in het geschenk.

Neemt u even contact op

Belt u ons even op 0182-761233 om de mogelijkheden en uw wensen door te spreken. Natuurlijk kunt u ook in onze webshop bestellen.